5 Şubat 2008

Rock Sınıfı


Müziğin içine bir doz matematik, bir doz coğrafya, biraz tarih, biraz da sosyal bilgiler eklendi. Üzerine kelimeler, kavramlar, oyun, keyif biraz da ritim kondu.
Rock Sınıfı, dinleyen herkesi ama özellikle çocukları eğlendirmek istiyor. Çocukları oynarken, dans ederken görmeyi arzuluyorlar. Tek hedef; Rock Sınıfı’nı görüp dinleyip eğlenmeyen çocuk kalmaması! Elbette anneler babalar, teyzeler amcalar halalar dayılar da bu eğlenceye dahil olmalı.
Kimlerden oluştu Rock Sınıfı: Cahit Berkay, Nejat Yavaşoğulları, Aylin Aslım, Tolga Futacı, Özge Fışkın, Can Karadoğan, Cenk Yüksel, Tuğçe Özkara ve Replikas
Rock Sınıfı’na kimler destek verdi: İbrahim Betil, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, çocuk psikiyatristi-müzisyen Cevdet Tosyalı, ENKA Okulları Müdürü Filiz Aktepe
Projede başından bu yana heyecanla yer alan İbrahim Betil “Rock Sınıfı çocukların ilgi alanlarına odaklanan yepyeni ve farklı bir yaklaşım. Eğlence ile aklın gücünü başarıyla bir araya getiren kaliteli bir proje” dedi.
Çocuk psikiyatristi ve müzisyen Cevdet Tosyalı ise “Özellikle çocuklar için çok önemli bir proje. Rock Sınıfı sayesinde çocukların kafasında öğrenmek yepyeni bir boyut kazanacak” diyerek görüşlerini dile getirdi.
İKSV Genel Müdürü Görgün Taner de Rock Sınıfı için “Çocuklara söyleyecek yeni bir şeyi olan, farklı ve eğlenceli bir proje” yorumunda bulundu.
Rock Sınıfı yepyeni, farklı ve şaşırtıcı projelerle çok yakın zaman sonra yeniden karşınızda olacak. (alıntıdır)

10. Aylin Aslım - Madde

2 yorum:

Çıgın MATEMATİKÇİ dedi ki...

Video çok güzel olmuş.Bence bu video derslerin aslında çok daha zevkli ve eylenceli geçebileceğini anlatıyor.
SÜPER OLMUŞ!!!!!

Adsız dedi ki...

süper olmuş bu vidio okulda arkadaşlarıma da izleticem